Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Annethe Holm Østensen Kunst | 954 621 219

Fakturaadresse:
Hosletoppen 13, 1362 Hosle

GENERELT
Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du disse vilkårene. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning).

PRISER
Annethe Holm Østensen Kunst er ikke moms pålagt da det er kunst. Varene har ikke moms og det blir heller ikke lagt til MVA ved utsjekk.

BETALING
Betaling er mulig i NOK. Tilgjengelige betalingsalternativer er kreditt- eller debetkort –  STRIPE. Betalingen blir trukket når bestillingen sendes.
Vær oppmerksom på at vi ikke kan akseptere gavekort, varekort, kontanter eller sjekker som betaling i nettbutikken.

KJØP TRYGT
Kjøp trygt i nettbutikken min. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til Kjøpsloven. I fristen er alle kalenderdager med. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdager eller høytidsdag blir fristen forlenget til nærmeste virkedag.

Annethe Holm Østensen Kunst garanterer å refundere alle varer, under forutsetning av at de er i god stand før de blir returnerte. Kjøper er ansvarlig for returporto.

PERSONVERNERKLÆRING FOR ANNETHE HOLM ØSTENSEN KUNST

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer eller e-postadresse. 

Hva slags opplysninger samler vi inn?

Vi samler inn navn, faktura- og leveringsadresse, telefonnummer, e-postadresse, betalingsinformasjon, personnummer, IP adresse og data fra informasjonskapsler (cookies).

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?

  • For å opprettholde en avtale med deg i forbindelse med kjøp av varer hos oss
  • For å opprette og håndtere din personlige konto hos
  • For å kunne kontakte deg dersom det skulle oppstå problemer i forbindelse med leveringen av varene dine
  • For å kunne svare på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester
  • Vi vil oppbevare opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Hvem deler vi opplysningene med?

Annethe Holm Østensen Kunst selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. 

Skroll til toppen